Subscribe:

Labels

Jumaat, 27 Januari 2012

macam sesumpah kena amnesia~

assalamualaikum. konnichiwa? annyeong?


aku dah semakin bingung dan bengong.
kini aku terpaksa menukar template blog kepada yang lebih simple.
ngeeee~

sebabnya, ada blogwalkers yang mengadu blog aku sangat berat.
BERAT???

yer, berat.
kalau orang zaman sekarang (cube teka aku zaman bila?) kate loading lame.

so aku mengambil keputusan untuk menukar template
kepada yang lebih simple.

sejarah template aku.

mula2 skali template aku pakai imej anime jerk.
pastu tambah2 sket widget kasi semart.
akhirnya aku rasa semak.
pastu aku pikir nak kasi pembaharuan laa sikit(konon nyer)

mula2 aku ingat cume nak tukar sket2.
pastu aku pikir, rajinnya aku. (tangan di dada mata ke atas~)
so, my programmer (kau hader???) cadangkan
download template jerk.
so aku download ler template dari [cute templatesblogger.blogspot.com]
semart memang semart.
siap ade slideshow lagi.
tapi jadik berat benau(benar;loghat melaka).
itu lah yang diadu blogwalkers ini.
jadi aku pun test tahap mana beratnya blog aku inih.
nak tahu jawapan nya???

*boleh cek di sini
















tengok gambar tersebut.
0.01 sec tu bukan mase yang diambil untuk loading laman web.
tapi masa yang diambil untuk 1 kilobit.
jadi korang kira:
0.01 x 270.76 = 2.7 saat
 2.7 saat!! bagi korang yang pakai streamix rse macam...
hamboi, takde laa lambat bebenau.
tapi bagi yang pakai broadband dan slalu menghadap website.
hhhaaazzzaaabbb tuuuh~

so aku decide( omputih tuu, kau hader) untuk tukar template kepada
yang lebih simple (sory semart, aku terpakse tolak kamu, masa itu sangat  istimewa bagi aku)
yang sekarang inih.
bagi mengelakkan blog ini macam bosan yang melampau,
so aku ade tambah widget sket bagi memudahkan blogwalkers
meninggalkan jejak jari jemari mereka di sini.
(follow ler)

apa kene mengena sesumpah dengan blog aku???
saje jerk nak bagi title lain drpd yang lain. ngeh3
blog aku ni yang bertukar warna dari
warna segadis ungu violet, ke cokelat kekuningan shit, ke warna hitam semart yang semak,
ke warna kelabu2 campur.

amnesia??
sebab blog ni akan mengekalkan warna beliau untuk masa yang lama.
bagaikan sesumpah kena amnesia(pepatah baru tuu~)

kalau anda rasa mengarut?
yer saya memang mengarut.
taktau nak cakap ape dah.. ngeh3

bubuiii my sweet blogwalkers. jangan lupe datang lagi.
arigato, sayonara minna.
assalamualaikum, maassalamah.

3 ulasan:

nur berkata...

betul2.. smart +cun x = dengan masa yg ibarat emas.. (jual kompem mahal)

Sakura Aihana berkata...

Bla ariel nak update blog ni???

airel chan berkata...

Nur: hehe mahal laa sangat. (^^o)

aihana: ari ni baru nak hapdet blog. hehe