Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Isnin, 19 Mac 2012

keputusan... keputusan... keputusan...

assalamualaikum? Ohaiyo minna!
sihat tak oooit?

memang dah lame aku tak hapdet blog.
start dari bulan Januari laa.
memang sibuk tak tentu hala. tak sempat nak jengukpun blog haku inih.
namun apa yang paling menggembirakan hati aku bile ada newcomers kat sini.
THANKZ blogwalkers yang sudi nak follow blog yang serba serbi boring ni.
~(^^,)~ \ ~(T,T)~

tup tap tup tap.. dah bulan Mac.
rasa macam kejap sangat.
aku masih ingat lagi ayat masa awal tahun hari tu.
"masa bergerak terlalu slow. bila nak bulan 3 nih,"
sekarang dah bulan 3. amekaw. nak sangat.
lusa keputusan Sijil Paling Menarik (~tangan di dada mata ke atas~)
dah nak dilepaskan.( dilepaskan?? )

*AMEKAW. pedas tak gambar ni. aku dah terbakar dah rasanya.


hati haku ni dah macam drum dah.
gedum gedam gedum gedam tram tam tam ching (contoh bunyi drum)

bila cakap pasal keputusan SPM, mesti semua dah terbayang A,B,C,D, dan E.
aku taknak masukkan G sebab ade ke hambe Allah kat dunia ni bayangkan keputusan beliau penuh G.
haku memang tak harapkan apa2  selain orang redha dengan keputusan yang aku peroleh.
aku memang sebelum azali dah redha awal2 sebab aku berpegang kepada
kata-kata Prof. Madya Dato' Dr. Ariel Syuhada Kun,
"kita akan peroleh balasan yang setimpal dengan usaha yang kita buat.
Banyak input yang kita berikan, maka banyaklah output yang kita terima,"

So, bagi yang dah banyak berusaha tahun lepas,
tekun belajar masa dalam kelas, tak tidur malam belajar sampai mata pandai lagi putih,
InsyaAllah, Allah itu Maha Adil.
kalau keputusan tak bagus, Mungkin bukan rezeki kita.

bagi yang memang main-main dalam kelas, tidur awal sebab taknak belajar sampai pandapun jeles tengok mata korang,
jangan risau. sebab korang boleh takut mula daripada sekarang.
masih ada masa lagi untuk takut.
MUAHAHAHAHA~

gurauan semata-mata. jangan marah.
tak pasal2 muka aku keluar paper masuk hospital lepas amik keputusan.
sebab ada yang tak puas hati.
Gomenasai!(minta maaf dalam bahasa Jepun)

sebelum aku mengarut sampai ke Korea, baik haku undur diri dulu.
terima kasih sebab sudi melawat, menfollow blog saya yang sedang2 saja.

arigato minna,
komawo,
syukran jazilan,
xie xie ni,
terima kasih.

Assalamualaikum,
ma'assalamah.

7 ulasan:

azam berkata...

:) selamat berjaya hendakNYA

Sakura Aihana berkata...

aaahhh~ tkutnya saya

Sakura Aihana berkata...

Ya Allah... berikanlah kami keputusan yang baik...Amin!!!

airel chan berkata...

Azam: insyaAllah.. :D

Aihana: same laa kite. haha

cik violet berkata...

goodluck

atie tyra berkata...

aminn ~ :)

airel chan berkata...

thankz cik violet n atie
(^^,)