Subscribe:

Labels

Selasa, 24 Januari 2012

renovation done!

assalamualaikum, konnichiwa.
annyeong haseyo.
hehe

akhirnya, blog aku sudah siap diubahsuai.
tak tahu laa ghoman(rupa;loghat negeri sembilan) ape dah blog aku nih.
thankz to my lovely programer, Shafika syuhada. dia yang banyak membantu
aku dalam memilih seni bina blog inih. ngeh3.

aku rase okey laa. simple semacam jerk.
sebab akak aku nih memang suka yang simple2.

apa pendapat korang?
lawa ke tak lawa?
cun ker tak cun?
okeh ke tak okeh?
cer komen, cer komen.
kalau okeh, aku akan kekalkan senibina blog ini, tapi kalau tak okeh,
aku akan edit balik. ngeh3

komen anda sangat membantu.
terima kasih.
arigato gozaimasu.
gomawo.
ngeh3
(^^,)

tu jerk kot. lift your fingerprint after blogwalking here okeh?
hehe.

assalamualaikum,
sayonara minna,
maassalamah.
(^^,)

*grey. using ice magic. (fairy tail)

9 ulasan:

nur berkata...

ok3.. cntik la... truskn m'update... :)

airel chan berkata...

thankz nemo.
(^^,)

cerita best berkata...

cun la heheheh

nur berkata...

welcome . abg jambu.. (sara yang ajar)

airel chan berkata...

hahaa.. sara tu nk kena backstroke ngan aku tuu. hehe
(^^,)

cerita best berkata...

blog nie mmg cun kalah blog pakjoe

airel chan berkata...

hehe.. thankz pakjoe. tpi terpakse tukar template lagi. hehe

nur berkata...

sian dia...

airel chan berkata...

Nur: sian tak sian, sian jugak laa. hehe