Subscribe:

Labels

Khamis, 15 Disember 2011

SuPeR HoT GIVEAWAY BY AZFARAH AND KATIE~

assalamualaikun,konnichiwa!

hahaa ari ni aku join satu giveaway contest.
aku rse tak salah nak join walaupun aku ni lelaki.
hahaa~ (^^,)
walaupun hadiah dia for gigirl. tpi aku tak kira.
hahaa~ (^^,)

Photobucket
*kalau nak join, klik gambar atau sini


erm lepastu miss perple violet ni suruh aku tag 2 orang kawan~
i choose you! (mcm pokemon plak~ :p )

*cik nemo
*cik tiera

gwahahaha. nanti kalau aku terpilih, kite pareng(kongsi) hadiah.

aku suke follow blog miss purple violet ni sbb blog die sweet.. hehee~
lagi satu, banyak tutorial for bloggers aku dapat dari die laa~
(^^,)

okies dookies.
kalau ade rezeki, pilih laa saye yer miss~
(^^,)

tuu jer laa. (",)
sayonara minna, arigato gozaimashita.
assalamualaikum
(^^,)

Tiada ulasan: