Subscribe:

Labels

Isnin, 12 Disember 2011

statement maut: aku takut perempuan!

assalamualaikum, konnichiwa???

lame dah tak update blog.
bukan stakat bersawang, berbulu jer pon hader~









berbalik kpade statement berani maut tersebut~
ramai kate aku takut perempuan. diorang bergosip, aku melayan.
diorang suruh belikan keropok, aku pegi beli lalu cakap `~haha~'
diorang nak pinjam barang, aku kasi sambil cakap '~haha~'
kalau aku buat salah, diorang marah aku tapi aku buat tak tahu jer sambil cakap '~haha
diorang perli aku, kutuk2 aku, aku pandang mereka sambil berkata, '~haha~'


berbanding dengan lelaki,
diorang bergosip, aku cume pasang telinga( tak boleh tahan diri)
diorang suruh  beli keropok, aku cakap 'beli sendiri dowh???"
diorang nak pinjam barang, aku cakap " aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah"
kalau aku buat salah, diorang marah but then aku marah diorang balik sambil cakap
"hader aku kisah????"
diorang perli, kutuk2 aku, aku marah dan cakap pade mereka  " hader aku kisah???"




ni semua bukti aku takut dengan perempuan???
'~haha~'


BUKAN!!!
(caps lock uuh)


kawan2 selalu cakap aku takut perempuan.
but then aku bagitau mereka,
"AKU BUKAN TAKUT PEREMPUAN, AKU CUMA TAK BOLEH TOLAK PERMINTAAN DIORANG."
(caps lock skali lagi uhh)


aku tak tipu! memang jujur sangat daah nih!
lagi satu sebab ialah pandangan aku,
"SEORANG LELAKI YANG MACHO AKAN MELAKUKAN APA2 SAHAJA UNTUK KAUM WANITA"
(caps lock kali ketiga)


aku tak tipu kooot! jujur lagi nih.. hahaa


i cant resist it. taktau nape.
kadang2 orang suruh aku tegas dengan diri sendiri.
jangan jadi dayus.


DAYUS???
dakwaan pedas yang aku terima.
but that's my style. aku dah try nak berubah tapi tak boleh.


aku cuma anggap,
"ITU ADALAH CARA AKU MENGHORMATI KAUM WANITA YANG SUCI"


so..as the conclusion.
stop calling dayus. or takut perempuan. huhuu.
aku rase cukuplah smapai kat sini untuk aku mengarut.
kang jadi cite lain plak.


terima kasih sudi singgah.
domo arigato,
assalamualaikum.
sayonara minna~




P/S: aku takkan sesekali melawan cakap ibu aku. itu dosa yang aku takkan buat~

3 ulasan:

ain berkata...

bagus.. sebab menghormati wanita.. haha =)

kim heeruul berkata...

ini terlalu rajin.

airel chan berkata...

ain: thankz (^^,)

Kim heerul: hahaa. taktau nk cakap camne (TT,)