Subscribe:

Labels

Sabtu, 8 Oktober 2011

~ MINI SEGMEN: BLOGGER PILIHAN CHEGU ZUBIR ~ (^^,)


Assalamualaikum. konnichiwa! (^^,)
ari niy aku first time aku join segmen chegu zubir. hehe. blog die best gak. bnyk entri menarik tok dibace.
macam pasal uitm jual menu ular (snack jdi snake (-,-)"' ). niy first entri yg
aku bce kat blog die. hehe




Chegu Zubir



saya mahu jadi blogger pilihan chegu zubir kerana:
memang trafik blog sye tak pernah jam <(T,T)>
dan dapat gak follow blog lain yang tak pernah sempat jumpe kat group KAMI SI BLOGGER (OFFICIAL).
dapat gak kenalan baru kat malaysia ni. best kot. muehehehe (-,-)
nak gak merasa segmen2 chegu zubir (sebelum ni bace jerk. tak smpat nk join) (-,-)'''






tuu jer laa kot. (-,-)
hehe.
assalamualaikum dan terima kasih sudi singgah.
arigato minna

Tiada ulasan: