Subscribe:

Labels

Ahad, 2 Oktober 2011

~ iklan terbaek! ~

Assalamualaikum, Konnichiwa!
apa kabar.. heee (",)

ari niy aku nak kongsi sket iklan2 yang terbaik dari ladang!
gambar2 niy aku amek dari blog lain. gambar die memang best2. hehe
enjoy ler!

Creative Advertisements
*kalau korang join wrestling, avoid using softlan. haha

Creative Advertisements
*tuu pasal laa kat kwasan perumahan aku tak ade hanjing. huhu

Creative Advertisements
*pastikan korang dapat bezakan kucing dengan span basuh pinggan

Creative Advertisements
*ni laa rupe kucing kalau tak jumpa bekas pasir mereka.


dan................. iklan yang aku paling suke...

Creative Advertisements
*singa baru balik dari salon.. hahaa
kalau camni laa ghupenye singa,
bukan singa gigit orang, tapi orang yang gigit singa..



niy ade link untuk korang kalau berminat nak tengok gambar2 lain yang terbaik dari ladang!

tuu jerk laa kot, okey laah.
arigato minna.
Assalamualaikum.

2 ulasan:

shazmir berkata...

hahhah..
lawk3

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com

airel chan berkata...

huhuu.. kreatip manusia skrang nih.