Subscribe:

Ads 468x60px

Labels

Sabtu, 24 September 2011

lets 'stand up' together!!

Assalamualaikum???
Apa kabar???

setelah seminggu modem aku meletop, baru ni laa dapat update blog huhuu

okey.. title die macam gempak.. but today aku cuma nak kongsi ngan korang lagu seorang
awek homputih nih.. namanyaaa.........

~JESSIE J~
 *awex niy suara dia sedap (",)


Jessica Ellen Cornish berumur 23 tahun, lahir kat Redbridge, london..
lagu Miley Cyrus, Party In The USA tu, beliau laa tulis.
Antara lagu lain yang akak Jess ni nyanyi ialah Price Tag. ramai tau kot, sebab lagu ni femes kat radio.. hoho
anyway, i hope you enjoy this song~

STAND UP by JESSIE J


best??? taktau laa best ker x bgi korang, tpi lagu ni best! guahahahahaha  X-D

tuu jer laa kot, jumpa lagi..
sayonara minna,
Assalamualaikum,

(^^,)

P/S: esok ke gambang.. jom3

Rabu, 14 September 2011

penat laaa dowl (T_T)

Assalamualaikum (^^,)

hari ni sgt penat.. dari pagi sampai petang dok kat skola.. ugrh (TT,)

*sakit perut.. aaarrrkkk

hari niy mula dengan sakit perut masa kelas kimia.. nasib baik laa teacher suttini memahami, (",)
lepas tuu aku, shafiqah sulaiman, dengan anis joharing kena buat 
reflection for our last lesson dengan teacher rosliza bersama orang2 jabatan nyer.. huhu
daa laa kena speaking omputih..  aku pon bedal jer laa. dengan introduction ala2 Anuar Hadi


 "well  hello there world!"

gitu ler bunyi nyer.. credit to emirul ridzwan bagi idea camnih..

(taktau laa aper jadi kat reflection video tuuh~)

petang lepas tuisyen Math, aku kena sambung warna banner KRS yg cacamerba tuu..
credits to fahmi, shazlan shukri, and eijat.. kalu korang takder, alamat tak berhantor ler.. banner tuu.
also thankz to fitri rashid, sebab lakarkan banner tuu. huhu (^^,)

balik rumah pon daa dekat 6.30ptg.. smpai kat rumah tros tukar baju. kemudian berlari2 anak ker rumah jiran.. rumah shameera razak.. ader rumah terbuka..
aku bedal 3 pinggan nasi goreng.. hahaa.. lapor pnyer pasal. dari pagi tak mkan.

walaupon aku penat, tapi sebabkan ader kawan camni laa, ilang sume penat aku..
terbaek laa korang.. huhu  \(T_T)/
thank you so much,
arigato minna,
mekasih bebanyak
 

P/S: esok teacher shieda datang??? (",)

Isnin, 12 September 2011

~Sijil Paling Mudah~

Assalamualaikum! apa kabar???

kate nyer.. Sijil paling mudah yer tak..
kate akak aku kpd aku seketika dahulu..
*happy fairy tail (saper yg tengok anime fairy tail, tau nape die buat muke camni.)

kepada yang taktau.. Sijil paling Mudah adalah name laen kpd
SPM (Sijil Pelajaran Malaysia)..
aku agak terkezut gak ble akak aku ckap camtu..
tapi trime jer laa hakikat, SPM lagi mudah dari ape yg org laen blajor kat universiti..
PEEEERRRGGGHHH~

tengok kat sebelah kanan anda~
ader countdown to SPM..
so to SPM candidates, also me (aaarrrggghhh! (T_T)  )
try your best, beat the rest!
jangan mengalah selagi belum berjuang!
GANBATTE MINNA!
bak kate org arab.. Man Jada Wa Jada, Wa Man Zaro'a Hasoda (lebih kureng laa ejaan nyer)
yang bermaksud, sesiapa yang menanam pasti akan menuai hasilnya.
*levy fairy tail, try to encrypt spell

anyway, study smart jerk, jangan try study hard.. bahaye (",)!!
nanti tensyen plak.. laalaalaa~

that's all from me.. jumpa lagi. sayonara~  \(^^,)/

P/S: ble aku nk study nih???!! (T,T)

i aM NewbiE HeRe!

assalamualaikum! konnichiwa!
hahaa (^^,)

inila first time aku buat blog~ i'm newbie here..
so kepada yang daa senior2 tuu, tolong bagi tunjuk ajar laa yer.
*aye! happy in fairy tail.. so cute dowh (T,T)

InsyaAllah, aku akan posting every week.. huhu
so, i need support from you all~
laalaalaa~ 
(,^^)

sampai di sini sajer.. till then~
Assalamualaikum, sayonara  minna~